Selecteer een pagina

Blog

Hoe spelen baby’s

Hoe spelen baby’s

Kinderen kunnen van nature goed spelen, zijn geïnteresseerd in materialen als kleine onderzoekers die alles willen vasthouden en bekijken. Dit doen zij al vanaf de geboorte. En als wij dat vanaf het begin erkennen en begeleiden met de juiste materialen en benadering,...

Lees meer
Als krachtig mens geboren

Als krachtig mens geboren

Kinderen worden krachtig geboren, met al hun mogelijkheden al in zich. Wat zou er gebeuren als we bij het opvoeden ons kind in haar kracht kunnen laten en haar aangeboren mogelijkheden ondersteunen? Zou ze dan met gemak evenwichtig opgroeien?

Lees meer
Bewust voorbereiden

Bewust voorbereiden

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Een mooie tijd breekt aan waarin er veel zal veranderen voor jou en je partner. Nadat je de eerste spannende weken goed bent doorgekomen gaat het voorbereiden beginnen. Wat heb je straks nodig en hoe wil je de opvoeding graag vormgeven?

Lees meer
Inzichten op ontwikkeling

Inzichten op ontwikkeling

Kinderen ontwikkelen zich in een rap tempo in de eerste jaren van hun leven. Als ouders bekijken we dat proces met verwondering. Wanneer een dreumes zich optrekt aan de bank en dan zijn handen loslaat, staan wij enthousiast aan de zijlijn en houden onze adem in als hij gaat lopen.

Lees meer
Mindful voor jezelf

Mindful voor jezelf

Mindfulness krijgt steeds meer bekendheid als manier om kennis over jezelf verder te ontwikkelen. Gestimuleerd door uitdagingen in je werk of privésituatie. In onze maatschappij draait veel om de buitenkant, maar juist binnen in ons zijn alle antwoorden te vinden.

Lees meer