Selecteer een pagina

Cursussen

Onze cursussen laten je anders kijken naar je kind, geven inzicht in de gevolgen van je opvoedkeuzes en helpen je bewust te kiezen voor een opvoedstijl die bij jou past. Door bewuste keuzes te maken laat je je kind in zijn of haar kracht. Je zelfinzicht en kennis groeien tijdens een cursus en je ervaart afstemming op je kind en op je eigen wensen. Zodat je ontspannen en in balans kunt genieten, in diepe verbondenheid met je opgroeiende kind.

Bewustwording in de zwangerschap

Hoe bereid je je voor op de komst van je baby? Met inzicht en kennis uit de cursus ga je anders kijken naar wat je baby nodig heeft. Wat is essentieel in de eerste weken? Welke spullen heb je nodig en welke juist niet? Wat verwacht je eigenlijk van opvoeden en welke stijl past bij jou?

Deze cursus verandert je manier van kijken en geeft jou zelfvertrouwen om meteen vanaf het begin bewuste keuzes te maken. Zodat je baby en jij samen een ontspannen start hebben en van elkaar kunnen genieten.

Slapen

Als je baby maar niet wil slapen – of alleen in jouw armen – geeft dat veel stress en soms een wanhopig gevoel. Een goede nachtrust is voor je baby maar ook voor jou erg belangrijk.

Hoe begeleid jij je baby bij het zelf in slaap vallen en in een ritme komen? Hoe doe je dat zonder huiltraining en met respect voor het eigen ritme van je baby?

Deze onderwerpen komen aan bod:

  • Slaapritme van een baby
  • Hoe valt een baby in slaap
  • Slaaproutes
  • Functie van huilen voor het slapen gaan
  • Wat voel jij bij het huilen van je kind?
  • Als slapen niet vanzelf gaat, wat doe je dan

Mindful opvoeden

Maak vanuit verbinding met jezelf op een diepe laag contact met je kind. Jullie levensessentie gaat stromen en er ontstaat begrip door met aandacht samen te leven. 

Persoonlijke coaching

Wil je graag direct contact en meteen antwoord op al je vragen? Bel dan Irene voor persoonlijke coaching. Dit kan één gesprek zijn of een langere begeleiding als er meer tegelijk speelt.

Het voelt misschien kwetsbaar om je open te stellen en iemand die je nog niet kent belangrijke vragen toe te vertrouwen. Bel gerust om eerst meer informatie in te winnen en te voelen of dit nu de juiste stap is voor jou.

Meld je aan voor een cursus

Cursus

9 + 2 =